Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Έλλη Κοκκίνου: Kαι όμως δε χώρισε. Γιατί διέρρευσαν αυτές οι πληροφορίες;



Μπόγρης- Κοκκίνου είναι μαζί. Τελευταία εξέλιξη. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Με βάση έγκυρες πληροφορίες σας αναφέρουμε ότι Μπόγρης –Κοκκίνου δε χώρισαν και προγραμματίζουν μάλιστα να κάνουν και μαζί διακοπές μέσα στον Αύγουστο. Από το περιβάλλον του ζευγαριού ενημερωθήκαμε ότι ένα μικρό  καυγαδάκι που είχε δημιουργηθεί , απλά έφερε έναν εκνευρισμό όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Και εμείς στο Queen.gr είχαμε γράψει ότι ο χωρισμός ήταν οριστικός και είχαμε επικαλεστεί πηγές από το περιβάλλον τους που μάλλον όπως αποδείχτηκε ήθελε να αποπροσανατολίσει  όλα όσα ακουγόντουσαν για έντονα καυγαδάκια και διάσταση στην σχέση τους.


Η Έλλη Κοκκίνου αυτό το διάστημα έχει τον γιο της και είχε φύγει για διακοπές ώστε να ξεκουραστεί. Παράλληλα έχει και συναυλίες που θα ξεκινήσει μαζί με παιδιά από το Greek Idol. Ο Γιώργος Μπόγρης ψάχνει το όνειρο του NBA και πολύ σύντομα θα γνωρίζει αν του χρόνου θα είναι στην Αμερική.

Όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες δεν ήταν απλά ένα ψέμα που λέει και ένα κομμάτι της Έλλης. Απλά ήταν μηνύματα αγάπης από τον αθλητή στην αγαπημένη του. Κρατάνε χαμηλούς τόνους και μπορεί να τους έχουμε δει μαζί δεκάδες φορές αλλά δημόσια κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον έρωτά τους. Απλά αφήνουν όμορφα υπονοούμενα. Είναι μαζί και αυτό σας το λέμε με σιγουριά. Σύντομα θα πάνε και μαζί λίγες μέρες διακοπές.

Του ΧΑΡΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ
QUEEN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου